Cătălin Scărlătescu se numără printre vedetele care au câștigat bătălia cu kilogramele. Realizarea sa este cu atât mai remarcabilă cu cât celebrul chef nu a depus un efort ieșit din comun și nici nu a apelat la intervenții chirurgicale complicate. Iată care este alimentul la care a renunțat Cătălin Scărlătescu.
Cătălin Scărlătescu a dezvăluit în urmă cu ceva timp că a renunțat să mai consume pâine, lucru pe care îl recomandă și altor persoane care vor să slăbească. Să lase sandwich-urile și să consume fructe și legume. Mai mult, încurajează gătitul acasă decât servitul mesei în oraș.
„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi.
Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, dezvăluia Cătălin Scărlătescu pentru sursa menționată anterior.
Juratul emisiunii Chefi la cuțite a precizat că din dieta sa nu au lipsit fructele și legumele proaspete, pe care însă nu le-a consumat într-o anumită ordine sau ținând cont de cantitate.
Ce bani câștigă Scărlătescu
La cel mai recent eveniment la care a luat parte, în cadrul unui resort de lux din Delta Dunării, Cătălin Scărlătescu a primit nu mai puțin de 30.000 de lei cu tot cu TVA, deci la 6.000 de euro.
„Onorariul domnului Cătălin Scărlătescu a fost de 5.250 de euro, fără TVA. Acesta este tariful standard al lui chef Scărlătescu pentru a participa la un eveniment. Deci da, dacă adăugăm și TVA-ul, onorariul dumnealui a ajuns la 30.000 de lei.
Dar noi considerăm că au meritat aceste onorarii atât chef Scărlătescu, cât și ceilalți chefi prezenți pentru că evenimentul a fost un succes. Lumea a venit în piață, s-a simțit bine.
Cei de la Piețe Galați și-au promovat cu această ocazie cea mai mare piață din Galați, așa că toată lumea a fost mulțumită”, a declarat Patronul Autentic Events, Marius Adam, pentru FărăMogul.ro.
Preț uriaș pentru o porție de cartofi prăjiți, în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu
Cătălin Scărlătescu a știut să profite de notorietatea sa pentru a câștiga bani frumoși. Restaurantul pe care el îl deține, ”XChef by Cătălin Scărlătescu” est eunul dintre cele mai apreciate din București.
Spre exemplu, doar pentru o porție de cartofi prăjiți, pofticioșii trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 46 de lei. Tot același preț îl are și o porție de legume.
Cei care vor să mănânce o salată Caesar vor plăti 58 de lei. Pe de altă parte, pasionații de dulciuri se pot delecta cu Panna cotta by Rareș Dinu care costă 42 de lei sau cu Tarta xchef by Rareș Dinu care costă tot atât.