Cei trei jurați de la Chefi la Cuțite au avut ocazia să o cunoască pe mamaia Gherghina, „cea mai virală bunică de pe TikTok”.
În ediția 13 a show-ului culinar de la Antena 1, bunica Gherghina Bereghianu a gătit un preparat pe care îl savurează încă din copilărie.
Ea a venit în fața juraților cu un desert pe care a învățat să îl prepare încă din copilărie!
Bunica Gherghina Bereghianu a preparat o plăcintă cu brânză, iar când preparatul a fost gata, banda a mers și a dus farfuriile la degustare.
Apoi, ușile s-au deschis și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au cunoscut-o pe bunica Gherghina.
„Bună seara, mamaie! Mă bucur enorm să fiu în fața dumneavoastră. Sunt bunica Gherghina, cea mai virală bunică din România.
Am TikTok, am aproape 500.000 de urmăritori pe TikTok și pe Instagram peste 30.000 de urmăritori. Eu sunt cam haioasă așa, fac talente prin casă, mai cânt”, a spus Bunica Gherghina, atunci când a intrat în platou.
La final, pentru preparatul său, concurenta a primit trei cuțite. Chefii i-au dăruit cuțitul de argint, dedicat prietenilor.
„Eu fac videoclipuri cu rețete, plăcinte, gogoși, turte. Mai am puțin și fac 500.000 de urmăritori. Nu m-am gândit niciodată că o să ajung să fiu atât de dornică să intru pe live. Îmi place tare mult, de mor.
Până să fac TikTok, știți cum eram eu? N-aveam niciun curaj de nimic! Făceam orice pentru că trebuiau făcute. Dar de când am făcut atâtea vizualizări, atâția urmăritori, mi-au dat viață, simt că întineresc, nu mă mai doare nimic. Primesc sănătate, simt că plutesc”, a mai spus ea.
Bunica Gherghina Bereghianu este extrem de încântată de succesul pe care îl are pe TikTok și a mărturisit că această manieră de a comunica, îi bucură sufletul.