Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai renumiți chefi bucătari de la noi din țară. Născut și crescut în Constanța, Cătălin Scărlătescu are 50 de ani.
Cunoscutul bucătar a intrat în lumea afacerilor în anul 2004, când s-a asociat cu un bucătar italian. Ulterior, acesta a continuat ca antreprenor, înființându-și trei restaurante în București.
„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet.
Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea.
Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine, până în ziua de azi.”, mărturisea Cătălin Scărlătescu.
Un detaliu, pe care mulți nu îl cunosc, despre viața lui Cătălin Scărlătescu este faptul că pe celebrul chef îl mai cheamă și Ion.
Scărlătescu, poveste de dragoste cu Doina Teodoru
Cătălin Scărlătescu trăiește de o bună bucată de vreme o frumoasă poveste de dragoste cu actrița Doina Teodoru. Cu ea a ales și să participe la show-ul America Express.
Originară din Galați, Doina Teodoru a studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale și a colaborat cu mai multe teatre, printre care:Teatrul de Comedie, Teatrul Principal și Teatrul Mic.
„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid.
Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă.”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu, potrivit presei mondene.