Soția lui Mădălin Ionescu este o prezență foarte activă pe conturile sale de socializare. Recent, Cristina Șișcanu a apărut cu fața plină de lacrimi pe rețelele de socializare și și-a uimit fanii.
Mai exact, într-un Story, Cristina Șișcanu s-a afișat cu fața în lacrimi, după ce a început să curețe ceapă, iar ochii au început să o usture puternic.
Deși nu este pentru prima oară când taie ceapă, Cristina Șișcanu a mărturisit că niciodată, până acum, nu au usturat-o ochii atât de tare.
Nu-i venea să creadă când a observat că nu-și poate reveni rapid, la fel ca înainte. Chiar s-a și amuzat de ceea ce i s-a întâmplat.
”Dacă vă puteți imagina, am fața plină de lacrimi din cauza faptului că am dat o ceapă prin răzătoare, niciodată nu mi s-a întâmplat în halul ăsta, rău. Doamne ferește! Deci, nu pot să-mi revin…”, a spus Cristina Șișcanu, lăcrimând amuzată, într-un Story de pe Facebook.
Cristina Șișcano s-a pus la dietă
Multă lume se întreabă ce dietă ține Cristina Șișcanu după ce a slăbit văzând cu ochii, ea reușind să scape deocamdată de 27 de kilograme. Mai mult, soția lui Mădălin Ionescu nu are de gând să se oprească aici și va urma și o cură de detoxifiere. Astfel, ea vrea să ajungă la o formă și o greutate de invidiat.
”Mănânc supe, mănânc salate, mănânc legume la grătar, de ceva timp beau o băutură proteică cu care înlocuiesc anumite mese, și mănânc pepene și… înghețată. Asta este! (…) O înghețată din banană congelată și fructe de pădure congelate cu iaurt de cocos și un pic de lapte de cocos.
Totul dat la blender. Am mai pus și un pic de green sugar, pentru că era un pic acrișoară de la fructele de pădure, și a ieșit nemaipomenit de bună. Calorii puține, sănătoasă”, a spus Cristina Șișcanu pentru Viva.ro
La prânz, Cristina Șișcanu a apelat la alimente pregătite la cuptor sau pe grătar, precum: pui, cartofi, carne de vită, orez sau supă. Variante: 150 g carne de pui sau de curcan sau de vita la grătar sau la cuptor, fără ulei + 200 g salată de crudități fără ulei SAU 200 g de pește la grătar sau la cuptor fără ulei + 200 g de legume (nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur fără ulei SAU 125 g orez sălbatic SAU 300 ml ciorbă/supă (să nu aibă cartofi și nu rădăuțeană) + 50 g de crutoane.
Ziua se încheie cu o cină ușoară
Totodată, soția lui Mădălin Ionescu a optat pentru alimente ușoare la cină. Dintre acestea ea a amintit următoarele variante: Salată asortată cu 200 g de brânză light sau carne (fiartă sau grătar) sau pește (grătar sau la cuptor) bucățele + 10-12 măsline + 125 g legume asortate SAU 200 g de mămăligă + 125 g de brânză (nu grasă!) SAU 135 g penne integrale + brânză rasă light (mozarella). Se bea cafea cu lapte 1,5% grăsime, ceai de soc, ceai verde (fără zahăr) și apă, a mai dat detalii despre dietă Cristina Șișcanu.
Este atentă să consume multe lichide, salate sau legume la grătar. De asemenea, unele mese le înlocuiește cu o băutură proteică, iar pe timp de vară se alimentează cu fructele de sezon și se mai abate de la regulă cu o înghețată de casă.