Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră. Discretă din fire, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” a dezvăluit că în această vară a fost într-o binemeritată vacanță la Istanbul, unul dintre orașele sale de suflet.
Denise a dezvăluit, în exclusivitate, cum și-a petrecut vacanța de vară și ce anume a impresionat-o, în mod deosebit, în perioada aceasta de relaxare.
Vedeta Kanal D ne-a împărtășit entuziasmată amintiri de neuitat din locurile pe care le-a vizitat în sezonul estival și a dezvăluit care sunt cele două orașe care îi sunt foarte dragi sufletului și care au reprezentat surse de inspirație pentru ea.
„Este al doilea oraș, după București, unde mi-ar plăcea să locuiesc”
„Istanbul este un loc deosebit pentru mine, unde mă simt cu adevărat în echilibru. Am petrecut câteva zile acolo și am simțit că m-am reîncărcat. Apoi, am vizitat Constanța, un oraș pe care îl iubesc profund. Este al doilea oraș, după București, unde mi-ar placea mult sălocuiesc.
Unele zone din Constanța păstrează amprenta trecutului si emană o energie specială. Am întâlnit aici, în Constanța, oameni minunați. Pentru mine, legătura cu marea și apa este esențială, și pot spune că m-am bucurat din plin de această vacanță. Am revenit cu forțe proaspete și abia aștept reîntâlnirea cu publicul”, ne-a spus Denise Rifai.
Denise Rifai activează de mai mulţi ani în presa românească. A terminat Academia de Studii Economice din Bucureşti, secţiunea de Arabă-Engleză, dragostea pentru limba arabă fiindu-i insuflată de către tatăl ei.
Cum reușește prezentatoarea de la Kanal D să se mențină în formă
Pe lângă cariera de succes, Denise Rifai este extrem de atentă la modul în care arată. Vedeta a povestit faptul că este extrem de atentă la alimentele pe care le consumă și preferă să mănânce doar din anumite locații, pe care le cunoaște destul de bine.
„Eu cred că este foarte important să fim foarte atenți la ce mâncăm, sportul vine așa, o chestie suplimentară, după tonus, fizic și psihic, dar e foarte important ce mâncăm. Eu mănânc foarte atent și aleg să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi.
Adică zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce. Nu beau carbogazos absolut deloc, nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea, pentru că evit să rețin apă, mai ales acum, fiind și foarte cald”, a mai spus Denise Rifai într-un interviu pentru sursa menționată.