Ce se va intampla in saptamanile si lunile care vin, cum vor fi preturile din restaurante si baruri si ce curs va avea Romania in ceea ce inseamna desfasurarea activitatilor din domeniul Horeca.
La o emisiune televizata, Dragoș Petrescu, patronul unui mare lanț de localuri din tara din România, a dat lamuriri cu privire la cum vede el situatia in vremurile care ne asteapta.
“După discuțiile cu guvernul am agreat că întâi vom putea deschide terasele în faza a doua, cel mai probabil în jurul datei de 1 iunie.
Vor urma încă două faze, sperăm la două săptămâni, să fie deschis 50% din spațiul interior din zona HoReCa și apoi integral, dacă totul merge bine din punct de vedere epidemiologic”, a mai precizart Dragoș Petrescu.
In ceea ce priveste prețurile din restaurante si baruri, omul de afaceri a spus că nu se poate lua in considerare creșterea lor si consideră că ceea ce a mai ramas din 2020, nu va genera profit sau de recuperare de pierderi, ci vorbim despre o perioadă de maree sacrificiu, care ar putea totusi sa facă loc unui an mai profitabil.
Pe de alta parte, patronul de restaurante spera că, la finalul anului, desi clienții vor avea un buget vizibil limitat și vor fi mult mai atenti la bani, lucrurile vor reveni, treptat, la normal.
You have mentioned very interesting points!
ps decent internet site.Raise range